събота, 17 септември 2011 г.

Никога (повече) Мотел "Сарая Макади"!

Настоявах да отидем другаде или да спим в колатa – не бях чута.
Спах в рамките час, после чаках да се зазори.
Броих жаби – крачетата им правеха „пльок-пльок” пред вратата.
А може и да е била само една жаба, която се е разхождала напред-назад.
Верно евтино. Ама нито чисто, нито тихо, нито нощна лампа, нито гардероб, нито работеща баня, нито ..., нито..., нито... А ако искаш да хапнеш, чакаш час и първо те изяждат комарите, после изяждаш нещо ти и се питаш „Как можах?”
Унизително до неприличие.
После реших да прoверя какво са написали за себе си в нета:
Намерих текст, в който само имената отговарят на истината.
Всичко останало са долни лъжи:
„Мотел "Сарая Макади" се намира в живописното градче Бяла Слатина. Хотелската база предлага стилно обзаведени единични, двойни стаи и апартаменти. Всички помещения са оборудвани с телефон, телевизор, самостоятелен санитарен възел и тераса. Апартаментите ползват приветлива всекидневна с уютен кът за отдих. В приятен ресторант гостите могат да се насладят на вкусни специалитети и маркови напитки. На разположение е комфортен дневен бар предлагащ изискани коктейли и хубава музика. Организират се екскурзии.”
Терасата много ме разсмя.

4 коментара:

  1. Пълна ЛЪЖА няма такова нещо!Защо не казват колко пъти се дава една препечена филия?Как от върнати поръчки правят супи и така нататък?Как лъжат с сметките и бият в грамажа с алкохола?Това защо не се упоменава?!

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно е така!!! Една препекана филия се препродава минимум 2-3 пъти,да не говорим за далаверките и,че дори и данъчно са ТОТАЛНО неизрядни.То само това ли е?!?!? И да наистина от върнати пилета на грил правят супи а да не говорим как удрят с грамажите в питиетата!!!! Да не споменаваме и отзиви от познати които са работили там и са ЛЪГАНИ,че и се плащат осигуровки и т.н. На тия и трябва проверка ама не от Бяла Слатина където правят маса на данъчния за да си мълчи ами от София!

    ОтговорИзтриване
  3. Това са абсолютни лъжи , които са написани спрямо мотел ресторант "Сарая Макади". Аз съм редовен клиент и от години посещавам базата и съм много доволен от стаите и храната в ресторанта. Обслужващият персонал е много вежлив към клиентите. Не знам защо има такива хора , които злословят към това уютно и приятно мотелче. Срам е от такива българи като тях !!! ;)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Айде няма нужда да ми ги защитавате!!! Скоро ама наистина скоро ще и лъснат кирливите ризи..!!! Много народ са излъгали и си и седи!!! За да го пишем има истина и не малка,а на 100%!!!

    ОтговорИзтриване