понеделник, 1 април 2013 г.

За 80% днес е националният ни празник


..сочат социологически проучвания от последните дни.
Резултатите показват, че изборите ще бъдат спечелени по категоричен начин от партията "Последно сбогом!".
75% от избирателите ще гласуват на предстоящите избори за тази партия, която в предизборната си програма поема ангажимента до седмица след изборите да предостави безплатен еднопосочен билет до която и да е точка на света на всеки желаещ и децата му/й, както и 10 000 (десет хиляди) евро на ръка на глава, за издръжка през първите месеци след отпътуването.
В програмата още се казва: "Аз обичам България. И Родината обича мен и го демонстрира всеки ден. Мерси на такваз любов ще кажа аз!"

***

Бойко Борисов ще бъде водач на листи в 25 избирателни района, споделиха добре информирани източници. Иновативната идея веднага била репликирана от други партии, като е взето решение във всички райони на първо място в листата да се кандидатира шефът на партията, на второ - местен бизнесмен, и на трето - (не)успелият кандидат кмет от последните местни избори, защото наскоро е потрошил сума ти пара за реклама.
"В годините на криза и с оглед на предстоящите ежегодни избори през следващите пет години избирателите трябва с разбиране да приемат решението на партиите купуването на гласове да има финансово изражение през избори", споделят отлично информирани партийци, нарекли иновацията "Промоция едно в две".

Няма коментари:

Публикуване на коментар