неделя, 22 февруари 2015 г.

след Минск 2 да минем направо на Минск 9

Гледам го тоя Путин как се размотава по терена - ту воюва, ту преговаря, после пак преговаря и пак воюва, ту казва, че воюва, после пък не бил той, ту пак прехвърля дватриста танка от тук там, после воюва, пак преговаря и подписва някакви декларации и принуждава някакви да подписват някакви договори за примирия, после пак почва всичко отначало.
Защо ли? Човекът просто печели време. Докато ни загалвиква с нови военни или мирни действия - в зависимост от фазата - и ни отвлича вниманието с преговори от по 16 часа в Минск 1 и Минск 2, някъде на потайно място в тайгата усилено и ускорено се строи грандиозна система от противоатомни бункери, попълват се запаси и технологии за 20-25 години, изготвят се списъци на хора, необходими за поддържане на живота на малцината вип персони, достойни да споделят бъдещето с Путин. Когато всичко това стане готово, системата заработи и целият обслужващ персонал е по местата си, Путин, да се слави името му, ще се разположи на кожен диван в стая с поне 20 тв монитора, ще извади куфарчето и ще натисне червеното копче. И ще ни гледа сеира. На мониторите.
Защо в тайгата ли? Не знам, просто така си го представям.
И любимото му куче, прекрасния каракачанин, подарен му от българския премиер, ще е спасен в бункера.
Затова, уважаеми господа, с оглед на макар и малката възможност да осуетим плановете му, предлагам след Минск 2 да минем направо на Минск 9.

Няма коментари:

Публикуване на коментар