събота, 21 февруари 2015 г.

За 50-те нюанса

Не бях чувала за тях. За 1 мин. намерих и прегледах резюметата на трите книги - първата е филмирана, във втората двамата протагонисти (милионер мъж и невинна жена девственица) се женят и имат дете, в третата се ражда второто им дете. Във втората и третата жената все по-благотворно влияе на мъжа и той (май?) съвсем се отказва от своето садо-мазо хоби. Пак във втората и третата главният антагонист е дамата, която е приучила главния протагонист към садо-мазото - жена на възраст и приятелка на мащехата му. Или беше на майка му?
После за 2 мин. превъртях онлайн и безплатно копие на "филма". Понеже знаех сюжета, ориентирах се добре и на 2-3 пъти се разсмях. Актьорите в главните роли не са чак толкова атрактивни (за мене пък - хич), че да издържат втора и трета серия, но, отново, на кой му пука!
Да, зная, че не съм им таргета, но бива ли толкова време да се губи за тези (хм, коя дума да избера?) ... творби? Поне завъртат товарооборота между 14 февруари и 8 март - това белезници, камщици... Велика сила е любовта, разбийшли...

Няма коментари:

Публикуване на коментар