понеделник, 4 ноември 2013 г.

Руският слон е най-добрият приятел на българския слон

Скъпи братя и сестри! Скъпи съратници!

С вълнение и гордост наблюдавахме днес, 4 ноември 2013-а, вашия велик и могъщ Руски марш и изпъвахме ръка за поздрав при вашите мощни скандирания „Перун! Перун!”. Всецяло адмирираме вашите лозУнги на Руски марш 2013 „Мы должны сохранить нашу русскую землю ради будущего нашего народа и будущего русских детей” (това, за някои наши поддръжници, които, за огромно съжаление, не учат руски в училище, значи „We must secure the existence of our people and a future for white children”), както и непреходния лозУнг „Россия для Русских!”

С истинска и непреходна радост наблюдавахме разветите знамена на колоните националисти, комунисти, монархисти, ссср-исти (за възстановяване на СССР) и най-дисциплинираните колони на национал-социалистите!

Ние също се включихме в честванията на националните идеи в православните Русия и България, като вчера осъществихме в София три шествия, няколко побоя и привлякохме огромния интерес на обществеността – българската и международната. Поставихме ултиматум на управляващата клика. Заявихме, че не сме някакви животни, че не сме прасета, да ни ръгат и колят пришълци от всякъде! Призовахме българските граждани от български етнически произход да се замислят какво означава за ислямизатора на човечеството и неолиберален влъхв Джордж Сорос* една пламнала църква или джамия? Както знаем, на Сорос е нужно влияние и участие във властта чрез подставени лица. И понеже това трудно може да стане по демократичен начин чрез избори, трябва да се предизвика криза, напрежение и като трети вариант – конфликт. Но ние вярваме, че с издигането на стени и огради по всичките ни граници (с изкл. на морската и най-паче на ферибота Варна – Иличевск) ще опазим българщината и онези 250 000 работни места, които предстои да бъдат открити.

Постигането на нашата мечта за България на българите и опазване на свещената земя на KLETА MAJKA BALGARIQ обаче е невъзможно без вашата помощ – морална и всяка друга, най-паче.

С другарски мъжествен привет и в очакване на рублите, които са най-стабилната валута на света, най-верен приятел на българския лев и с най-радващ ухото шум, с приятна миризма на газьол и нефт, за които се уговорихме при взаимноизгодни условия:

Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Волен Сидеров, Николай Бареков, Сергей и Моника Станишеви, Магдалена Ташева, О.

________________

* собственик на ООН, EU, EC, FIFA, IMF, WB, НС, Отворено общество, Космическа станция 9, Институт за пазарна икономика, Български Хелзинкски Комитет, Международeн център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия, Център за либерални стратегии, планетата Плюк, Институт за регионални и международни изследвания, 28 000 нефтени кладенци, Център за социални практики, кучето Лайка, Център за изследване на демокрацията, Център за култура и дебат „Червената къща“, Добрички зоопарк, Български институт за правни инициативи, Риск Монитор, и др.











Няма коментари:

Публикуване на коментар