събота, 3 май 2014 г.

Вежлива азбука

Най-хубавото на авторитарните режими е това, че активират творческите сили на народа. Вождът казва една дума и влюбените в него поданици дори без побутване дописват цялото изречение, пасаж, глава, роман.
Путин, дет сe вика, оня ден призна, че зелените човечета са руската армия, осигурила ЧЕСТНОТО провеждане на референдума в Крим (в който са взели, призна се, участие около 35% от жителите на Крим). Всъщност ако наречеш военните без опознавателни знаци "зелени човечета", значи подкрепяш Украйна, ако подкрепяш Русия, трябва, просто си длъжен да ги наричаш ВЕЖЛИВЫЕ ЛЮДИ (възпитаните хора). Хем никой не пита Путин защо е лъгал, хем ВЕЖЛИВОСТТА става пример за подражание на децата, особено когато пропагандата навлезе в училищата на Русия.
Ето например, участниците в младежкия проект "Сеть" (Мрежа) представили пред децата от 11-то училище в Иркутск говореща "Вежлива азбука". Азбуката формира силни асоциации у децата. Тя се състои от букви и символи, които са значими за съвременна Русия. Например "Ы" е Крым, а "Г" е граница, "А" е антимайдан, "Б" е Беркут, "В" е вежливостта, аранжирана с картинка на зелено човече, което подава котка на детенце, "Д" е Донецк, "Е" е единение, "П" е разбира се Путин, "М" е мечка, "С" е Севастопол, "Л" е любов, която е разбира се винаги скрепена със сватба, "О" е отец и символът към него е изображението на партриарха - да, оня с часовника, "Ъ" е твърдост и неин символ е Лавровъ, "Х" е храброст, гарнирана с образа на, май да, това е прокурорката на Крим, "Я" е Ялта, където Русия ще възражда киното, и за наша гордост "Ю" е Южен поток. 
Планира се в близките месеци азбуката да се разпространи повсеместно. В епохата на интернет азбуката ще помогне на детското съзнание да се формира правилно.
http://bit.ly/1kryAtT
http://bit.ly/1fXbn1w




Няма коментари:

Публикуване на коментар