вторник, 30 август 2011 г.

Нощни вълци, брато

организират мероприятия

"Искам да се обърна към вас, братя, много готино, че не забравяте героизма на миналото и на героите от миналото. Тази историческа памет е великолепен цимент, който от хората от различни нации, различни етноси и различни религии прави единна и неделима росийска нация, създава и укрепва единна и неделима велика Русия", - каза министър-председателят.
Някои са завършили едно и също училище и това отдалече си личи.

5 коментара:

  1. Абе какви рокери са тея след като спазват правила за чест,доблест и мъжество?Друго си е рокерите от Хелс Ейнджълс например,дето се занимават с бандитизъм и продаване на наркотици на деца. Ей туй са рокери.!Братушките са за смях!

    ОтговорИзтриване
  2. коментара значи някой трябва да го одобри? демек ако не пише нещо което да се харесва на този от който зависи няма да излезе. ясно!

    ОтговорИзтриване
  3. Нощни Вълци наистина са нещо различно.Аз лично изпитвам симпатии и към тях и към западните организации.И в двата модела виждам хубави неща.Специално за Хелсовете и Бандидос ще кажа че в Съединените Щати да членуваш в подобна организация е единствения начин да останеш свободен.Там демокрацията е само на думи.Полицейска държава в която човек няма никакви граждански права особенно след Джордж Буш младши насам!!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте.Член съм на Нощни Вълци. Целите и идеологията на нашия клуб са пряко свързани с православното християнство и запазване на славянската раса ,култура и ценностна система.Факт е че през последните години натискът върху хората от славянски произход от еврейско-американски агресори е постоянен.Посегателствата са на всички нива-територия,култура,жизнен стандарт,личностна свобода и расова идентичност.Ние българите също имаме славянска кръв и сме православни христиани.Положението в България е вече нетърпимо.Русия въпреки безграничната си мощ също е под заплаха.Няма да ви обяснявам за какво става въпрос.Будните хора ще ме разберат.Отношението ни към чуждите клубове и тяхната деиност е пасивно.Нямаме абсолютно никакви претенции към техния бизнес.Уважаваме ги като свободни хора.Свободните хора по света останаха малцина.Те си имат тяхна идеология ,ние наша.Те се борят за добър и охолен живот а ние за оцеляване на нашите деца.Желая на всички свободомислещи хора не само на мотористите здраве и успех в борбата им.

    ОтговорИзтриване